Novosti


Posljednje novosti vezane uz naše poslovanje

ORBICO BiH - "Najpoželjniji poslodavac 2018." u sektoru Distribucije


Nakon što je portal Posao.ba proveo 12. po redu istraživanje o najpoželjnijim poslodavcima u Bosni i Hercegovini za 2018-tu godinu, ORBICO BiH je i ove godine potvrdio vodeću poziciju u sektoru Distribucije i najbolje je plasirana kompanija iz ove industrije, a vrlo mali broj glasova je nedostajao i do ulaska i u Top 10 najpoželjnijih poslodavaca, što je za ovu tranzicijsku godinu veliki uspjeh za kompaniju i sve njene uposlenike.

Istraživanje je provedeno tokom februara i marta ove godine, a...

Orbico & SC Johnson


Orbico d.o.o. Bosna I Hercegovina s velikim ponosom izražava dobrodošlicu u Orbico porodicu još jednom velikom partneru, kompaniji SC Johnson. Od 01.08.2018.-e godine Orbico počinje sa distribucijom renomiranih i veoma prepoznatljivih brendova svjetski poznate kompanije SC Johnson. Orbico će na tržište Bosne i Hercegovine distribuirati brendove Pronto, Autan, Raid, Duck, Glade, Mr Muscle, kao i druge SC Johnson brendove.

SC Johnson je američka kompanija duge tradicije, čiji počeci su...

Orbico s ponosom objavljuje partnerstvo sa Strauss Coffee


Uprava globalne kompanije Strauss Coffee odabrala je Orbico d.o.o. Bosna i Hercegovina kao svog partnera u distribuciji asortimana  kafe. Na taj način su Orbico i Strauss Coffee obradovali potrošače na tržištu Bosne i Hercegovine koji već godinama željno iščekuju  svoje omiljene brendove kafe.

Multinacionalna kompanija Strauss Coffee djeluje u ovoj regiji preko svoje firme-kćerke Strauss Adriatic , koja je 2005. godine postala vlasnik brendova Doncafé i C kafa.

Strauss Coffee  je ogranak...

Da li ste vidjeli sa koliko različitih brendova trenutno radimo?


Saznajte više informacija o poznatim brandovimo koje distribuiramo kroz našu mrežu

Više informacija