Novosti


Posljednje novosti vezane uz naše poslovanje

„ORBICO d.o.o. Sarajevo“ – novi distributer za WELLA PROFESSIONALS


„ORBICO d.o.o. Sarajevo“ – novi distributer za WELLA PROFESSIONALS

Kompanija „ORBICO d.o.o. Sarajevo“, vodeći distributer na području kozmetike i parfema, od 01.12.2013. godine počela je i distribuciju WELLA PROFESSIONALS programa namijenjenoga frizerskim salonima u Bosni i Hercegovini.

„Wella Professionals“ predstavit će tri kategorije profesionalnih proizvoda za salone: COLOR, CARE i STLYING. Od Colour linija dostupni su Koleston Perfect, Illumina Color, Color Touch i Blonder. Osim ovih...

„ORBICO d.o.o. Sarajevo“ je registrirao svoj profil na stranicama „Poslovnoga B2B imenika BiH“


„ORBICO d.o.o. Sarajevo“ je registrirao svoj profil na stranicama „Poslovnoga B2B imenika BiH“ u cilju još bolje povezanost sa svojim sadašnjim i potencijalnim poslovnim partnerima i na ovaj način im brzo i efikasno prezentirati kako optimalnom kombinacijom ponude proizvoda, usluga te fleksibilnosti i stručnosti u radu i poznavanju lokalnog tržišta može u svakom smisli zadovoljti njihove poslovne potrebe na tržištu BiH.

Naš cilj je ostvarivati održiv poslovni rast i stvarati dodanu vrijednost...

ETİ je novi partner Orbico d.o.o. Sarajevo


ETİ i Orbico BiH su od 15.07.2013.godine započeli poslovnu saradnju...

Sa ponosom predstavljamo da smo od 15.07.2013. dobili novog partnera za područje Bosne i Hercegovine - ETI GIDA SAN VE TIC A.S.. 

ETİ je firma koja oduševljava potrošače još od davne 1962. godine. Na svom kulinarskom putovanju, ETİ je proizveo niz ukusnih i nezaboravnih proizvoda. Danas je to ogromna kompanija sa pet fabrika, sa blizu 300 proizvoda pod 45 različitih brendova u cijelom svijetu.

Za više informacija o...

Da li ste vidjeli sa koliko različitih brendova trenutno radimo?


Saznajte više informacija o poznatim brandovimo koje distribuiramo kroz našu mrežu

Više informacija