Ljudski potencijali


Ljudi su naša najveća vrijednost

Ljudski potencijali


Angažirani i kompetentni zaposlenici su preduvjet svake dobre organizacije. Upravo takvi zaposlenici svojim proaktivnim stavovima, usmjerenim djelovanjem, energijom, preuzimanjem odgovornosti, željom za promjenom na bolje doprinose razvoju organizacije i pokreću je naprijed. Zbog toga mi u Orbico-u puno pažnje pridajemo profesionalnom procesu odabira zaposlenika te edukaciji i razvoju zaposlenika u organizaciji.

Važno nam je da zaposlenici djeluju uz entuzijazam, inicijativu i proaktivnost, da su odgovorni i znatiželjni, da imaju integritet i osobno poštenje. U potrazi za novim, boljim  i inovativnim poslovnim rješenjima, potičemo otvorenu komunikaciju, predlaganje novih rješenja i unapređenje poslovanja. Nagrađujemo dobre ideje i zaposlenici koji su najbolji u svom području rada imaju priliku napredovati i razvijati se profesionalno i osobno. Gdje god je moguće zaposlenici su plaćeni po učinku na način da oni koji bolje rade mogu i više zaraditi. Timski rad i dobri, podržavajući međuljudski odnosi su svakako jedna od snaga i prednosti Orbico-a.

Budući da se danas Orbico poslovanje proteže od Baltičkog do Crnog mora, ta činjenica pruža pregršt mogućnosti razvoja karijere obrazovanim ljudima s odličnim rezultatima u poslu koji imaju inicijativu i otvoreni su promjenama. Bitno nam je da zaposlenici svoje sposobnosti i energiju koriste usmjereno prema ostvarivanju rezultata i strategije, da im je stalo do posla koji rade te da u njemu vide smisao.

Karijere


Usklađenost Vaših ciljeva s ciljevima naše kompanije od ključnog je značaja za učinkovitost i uspješnost kako Vas tako i kompanije. Zajednička nam je namjera bolje se upoznati. U tome smislu pripremili smo Vam upitnik koji je osnova za osobni razgovor s Vama. Vaše osobne reference cijenimo, zato je tajnost Vaših podataka s naše strane zagarantirana.

U Orbico-u također postoji mogućnost obavljanja studentske/učeničke prakse nakon razgovora s kandidatima koji izraze želju te nakon evaluacije njihovih sposobnosti i afiniteta. Dodatne informacije mogu se dobiti putem e-maila na adresi hr.ba@orbico.com