Novosti


Posljednje novosti vezane uz naše poslovanje

Najpoželjniji poslodavac u 2020. godini


Nakon što je portal Mojposao.ba proveo istraživanje o najpoželjnijim poslodavcima u Bosni i Hercegovini za 2020-tu godinu, ORBICO BiH je je potvrdio vodeću poziciju u sektoru Distribucije i najbolje je plasirana kompanija iz ove industrije.

Menadžment kompanije se, prije svega, želi zahvaliti svojim uposlenicima koji su svojim radom i pozitivnim odnosom prema poslu u uslovima COVID-19 pandemije pokazali da su najbolji PR koji jedna kompanija može imati.

Ispitanici su glasali za kompanije na...

KraftHeinz & Orbico


Orbico d.o.o. BiH izražava dobrodošlicu u Orbico porodicu jednom od najprepoznatljivih brendova na svijetu, KraftHeinz.

KraftHeinz je kompanija u čijoj lepezi proizvoda se najviše ističe brend Heinz.

U svom portfoiliju, brend Heinz je zastupljen u kategorijama kečapa, majoneze, sosova, umaka, konzervisanih proizvoda. Još od svog nastanka, daleke 1869. godine označava sinonim za kečap, te je najprodavaniji kečap na svijetu. Njegova poslovna filozofija je jasna: ,,Kupac jasno mora vidjeti što...

Solea & Orbico


Orbico d.o.o. BiH s velikim ponosom izražava dobrodošlicu u Orbico porodicu još jednom značajnom partneru, brendu Solea za tržište BiH.

Solea je kozmetički brand prepoznatljiv po svojim kremama za ruke, ima dugogodišnju tradiciju na našem tržištu i lojalne potrošače.

Već 65 godina, Solea predstavlja zaštitu cijele porodice. Zaštitni znak je Solea Krema, visoko diferencirana i efektivna krema; napravljena od termalne vode, organskog runolista, krema koja hidratizira i štiti kožu od isušivanja...

Da li ste vidjeli sa koliko različitih brendova trenutno radimo?


Saznajte više informacija o poznatim brandovimo koje distribuiramo kroz našu mrežu

Više informacija