Novosti


Posljednje novosti vezane uz naše poslovanje

AC Food i Orbico potpisali ugovor o prodaji i distribuciji


Predstavnici bosanskohercegovačkog proizvođača prehrambenih proizvoda AC Food i vodećeg distributera velikog broja globalnih brendova Orbico, potpisali su ugovor o prodaji i distribuciji za tržište Bosne i Hercegovine.

Ugovor su potpisali Ševal Delić direktor kompanije AC Food i Jasmin Kukuljac komercijalni direktor kompanije Orbico.

Tom prilikom Delić je izjavio da su u AC Food-u uvjereni da će ovo partnerstvo značiti novi razvojni poticaj za obje kompanije. “Vjerujemo da je Orbico...

Elmasel & Orbico


Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da dana 01.01.2019. Orbico postaje zvanični i ekskluzivni distributer proizvoda Sexees za tržišta CZ,SK,BIH,SRB,KS,MKD & MN.

SEXXES® je prozivod poznate njemačke farmaceutske kompanije Elmasel Pharma, u pitanju je pastila za seksualnu stimulaciju, za zene i muskarce koja targetira sve starosne dobi. SEXXES®  je u potpunosti prirodan seksulani stimulans, uzbudljivi dodatak ishrani, isljučivo prilagođen potrebama seksualno aktivnih muškaraca i žena. Načuno...

ORBICO BiH - "Najpoželjniji poslodavac 2018." u sektoru Distribucije


Nakon što je portal Posao.ba proveo 12. po redu istraživanje o najpoželjnijim poslodavcima u Bosni i Hercegovini za 2018-tu godinu, ORBICO BiH je i ove godine potvrdio vodeću poziciju u sektoru Distribucije i najbolje je plasirana kompanija iz ove industrije, a vrlo mali broj glasova je nedostajao i do ulaska i u Top 10 najpoželjnijih poslodavaca, što je za ovu tranzicijsku godinu veliki uspjeh za kompaniju i sve njene uposlenike.

Istraživanje je provedeno tokom februara i marta ove godine, a...

Da li ste vidjeli sa koliko različitih brendova trenutno radimo?


Saznajte više informacija o poznatim brandovimo koje distribuiramo kroz našu mrežu

Više informacija