Novosti


Posljednje novosti vezane uz naše poslovanje

ORBICO u Bosni i Hercegovini – PONOSNIH PRVIH 20 GODINA


Velikom svečanošću proslavljen 20-ti rođendan

 

ORBICO BiH je s ponosom proslavio svojih prvih 20 godina rada i postojanja u Bosni i Hercegovini velikom svečanošću na kojom su se okupili svi uposlenici, većina dosadašnjih direktora, poslovni partneri, kao i predstavnici lokalne zajednice i institucija.

Tom prilikom je generalni direktor, gospodin Admir Duraković, predstavio rezultate poslovanja tokom svih 20 godina, osvrnuo se na niz izazova koji su obilježili 2017-tu godinu, počevši od...

ORBICO – JEDAN OD TOP 10 NAJPOŽELJNIJIH POSLODAVACA U BIH


S ponosom predstavljamo, ne samo da smo među najpoželjnijim poslodavcima, već smo i u među prvih 10 TOP poslodavaca u Bosni i Hercegovini!

Posljednjih devet godina Orbico BiH je prepoznat kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca;
Posljednje tri godine smo zauzeli 1. mjesto u sektoru distribucije;
Ove godine smo na listi od TOP 10 poslodavaca u BiH!

Od ukupno 18.490 glasova prikupljenih tokom tromjesečnog javnog glasanja građana BiH (prema istraživanju kompanije Kolektiv d.o.o. - portal...

BEST BUSINESS IDEA 2016 – Orbico BiH


U okviru projekta „Best business idea 2016“ dodijeljene su zahvalnice i simbolični pokloni svim zaposlenicima Orbico Bosna i Hercegovina koji su svojom kreativnošću i trudom uzeli učešće u projektu.

Dugi niz godina, na nivou Grupacije se implementira Best business idea program, koji ima za cilj dijeljenje i prezentovanje najuspješnijih projekata sa različitih tržišta na kojima Orbico posluje.

Ključni kriterij za odabir ideje pobjednika jeste Inovacija/Snaga ideje!...

Da li ste vidjeli sa koliko različitih brendova trenutno radimo?


Saznajte više informacija o poznatim brandovimo koje distribuiramo kroz našu mrežu

Više informacija