Novosti


Posljednje novosti vezane uz naše poslovanje

Orbico & SC Johnson


Orbico d.o.o. Bosna I Hercegovina s velikim ponosom izražava dobrodošlicu u Orbico porodicu još jednom velikom partneru, kompaniji SC Johnson. Od 01.08.2018.-e godine Orbico počinje sa distribucijom renomiranih i veoma prepoznatljivih brendova svjetski poznate kompanije SC Johnson. Orbico će na tržište Bosne i Hercegovine distribuirati brendove Pronto, Autan, Raid, Duck, Glade, Mr Muscle, kao i druge SC Johnson brendove.

SC Johnson je američka kompanija duge tradicije, čiji počeci su...

Orbico s ponosom objavljuje partnerstvo sa Strauss Coffee


Uprava globalne kompanije Strauss Coffee odabrala je Orbico d.o.o. Bosna i Hercegovina kao svog partnera u distribuciji asortimana  kafe. Na taj način su Orbico i Strauss Coffee obradovali potrošače na tržištu Bosne i Hercegovine koji već godinama željno iščekuju  svoje omiljene brendove kafe.

Multinacionalna kompanija Strauss Coffee djeluje u ovoj regiji preko svoje firme-kćerke Strauss Adriatic , koja je 2005. godine postala vlasnik brendova Doncafé i C kafa.

Strauss Coffee  je ogranak...

01.01.2018. krećemo sa distribucijom Sebameda!


Orbico d.o.o. Bosna i Hercegovina od 01.01.2018. kreće sa ekskluzivnim uvozom i distribucijom  brenda Sebamed, koji je vlasništvo Sebapharma GmbH & Co, poznatog njemačkog proizvođača medicinskih proizvoda za kožu.

Sebamed je kreiran još davne 1957.-e godine od strane dr. Heinza Maurera koji je svoje dugogodišnje iskustvo pretočio u niz prozvoda za njegu kože. Proizvodi su se pokazali izuzetno dobrim za tretiranje raznih dermatološlih stanja kože, kao i za njegu zdrave kože, a poseban segment...

Da li ste vidjeli sa koliko različitih brendova trenutno radimo?


Saznajte više informacija o poznatim brandovimo koje distribuiramo kroz našu mrežu

Više informacija