Novosti


Posljednje novosti vezane uz naše poslovanje

ORBICO BiH - "Najpoželjniji poslodavac 2018." u sektoru Distribucije


Nakon što je portal Posao.ba proveo 12. po redu istraživanje o najpoželjnijim poslodavcima u Bosni i Hercegovini za 2018-tu godinu, ORBICO BiH je i ove godine potvrdio vodeću poziciju u sektoru Distribucije i najbolje je plasirana kompanija iz ove industrije, a vrlo mali broj glasova je nedostajao i do ulaska i u Top 10 najpoželjnijih poslodavaca, što je za ovu tranzicijsku godinu veliki uspjeh za kompaniju i sve njene uposlenike.

Istraživanje je provedeno tokom februara i marta ove godine, a nominirano je bilo preko 700 kompanija iz BiH koje su ukupno dobile oko 150.000 glasova, što je rekordan odziv do sada. Menadžment kompanije se, prije svega, zahvalio svojim uposlenicima koji su svojim radom i pozitivnim odnosom prema poslu i kompaniji svakoga dana, najbolji PR koji jedna kompanija može imati.

Ispitanici su glasali za kompanije na osnovu lične percepcije koja svjedoči o tome koliko su kompanije u ovoj godini ulagale u upravljanje ljudskim potencijalima, branding poslodavca i kakav imidž imaju u javnosti.

ORBICO BiH će nastaviti dodatno unapređivati sve elemente koji utiču na zadovoljstvo uposlenika, ali i nastaviti raditi sve sve ono što je  do sada doprinjelo pozitivnome mišljenju o kompaniji i pozicioniralo je na prvo mjesto u vrlo zahtjevnom sektoru Distribucije.

Da li ste vidjeli sa koliko različitih brendova trenutno radimo?


Saznajte više informacija o poznatim brandovimo koje distribuiramo kroz našu mrežu

Više informacija