Novosti


Posljednje novosti vezane uz naše poslovanje

Najpoželjniji poslodavac u 2020. godini


Nakon što je portal Mojposao.ba proveo istraživanje o najpoželjnijim poslodavcima u Bosni i Hercegovini za 2020-tu godinu, ORBICO BiH je je potvrdio vodeću poziciju u sektoru Distribucije i najbolje je plasirana kompanija iz ove industrije.

Menadžment kompanije se, prije svega, želi zahvaliti svojim uposlenicima koji su svojim radom i pozitivnim odnosom prema poslu u uslovima COVID-19 pandemije pokazali da su najbolji PR koji jedna kompanija može imati.

Ispitanici su glasali za kompanije na osnovu lične percepcije koja svjedoči o tome koliko se promijenila percepcija o najpožejnijim poslodavcima tokom protekle godine i koji su faktori uticali na to. Provedena su dva istraživanja: početkom 2020., prije pandemije COVID-19, a drugo istraživanje pod nazivom “Za koga biste željeli raditi u 2020. godini” na kraju iste godine.

ORBICO BiH će nastaviti dodatno unapređivati sve elemente koji utiču na zadovoljstvo uposlenika, ali i nastaviti raditi sve ono što je do sada doprinijelo pozitivnom mišljenju o kompaniji i pozicioniralo je na prvo mjesto u vrlo zahtjevnom sektoru Distribucije.

Da li ste vidjeli sa koliko različitih brendova trenutno radimo?


Saznajte više informacija o poznatim brandovimo koje distribuiramo kroz našu mrežu

Više informacija