Novosti


Posljednje novosti vezane uz naše poslovanje

ORBICO u Bosni i Hercegovini – PONOSNIH PRVIH 20 GODINA


Velikom svečanošću proslavljen 20-ti rođendan

 

ORBICO BiH je s ponosom proslavio svojih prvih 20 godina rada i postojanja u Bosni i Hercegovini velikom svečanošću na kojom su se okupili svi uposlenici, većina dosadašnjih direktora, poslovni partneri, kao i predstavnici lokalne zajednice i institucija.

Tom prilikom je generalni direktor, gospodin Admir Duraković, predstavio rezultate poslovanja tokom svih 20 godina, osvrnuo se na niz izazova koji su obilježili 2017-tu godinu, počevši od stvaranje nove kompanije ORBICO Beauty, do turbulentnih dešavanja na tržištu kada je ORBICO neprestano potvrđivao svoj pobjednički mentalitet.

U emotivnom govoru kojim se obratio prisutnima, vlasnik ORBICO Grupacije, gospodin Branko Roglić, prisjetio se početaka ORBICO-a u poratnoj Bosni i Hercegovini, dok je sve bilo još puno ruševina, a ulice bile prekrivene debelim slojem stakla. Iskoristio je priliku da se zahvali svim uposlenicima, prijašnjim i sadašnjim, na cjelokupnom trudu i radu kojim su doveli ORBICO na poziciju jednog od najrespektabilnijih uvoznika i distributera na ovim prostorima.

Poseban ugođaj proslavi 20-og rođendana su dali uposlenici slijedeći dress-code te večeri: omiljeni filmski likovi - te pokazali da su veoma kreativni i da se znaju dobro zabaviti.

Da li ste vidjeli sa koliko različitih brendova trenutno radimo?


Saznajte više informacija o poznatim brandovimo koje distribuiramo kroz našu mrežu

Više informacija