Novosti


Posljednje novosti vezane uz naše poslovanje

„ORBICO d.o.o. Sarajevo“ je registrirao svoj profil na stranicama „Poslovnoga B2B imenika BiH“


„ORBICO d.o.o. Sarajevo“ je registrirao svoj profil na stranicama „Poslovnoga B2B imenika BiH“ u cilju još bolje povezanost sa svojim sadašnjim i potencijalnim poslovnim partnerima i na ovaj način im brzo i efikasno prezentirati kako optimalnom kombinacijom ponude proizvoda, usluga te fleksibilnosti i stručnosti u radu i poznavanju lokalnog tržišta može u svakom smisli zadovoljti njihove poslovne potrebe na tržištu BiH.

Naš cilj je ostvarivati održiv poslovni rast i stvarati dodanu vrijednost...

ETİ je novi partner Orbico d.o.o. Sarajevo


ETİ i Orbico BiH su od 15.07.2013.godine započeli poslovnu saradnju...

Sa ponosom predstavljamo da smo od 15.07.2013. dobili novog partnera za područje Bosne i Hercegovine - ETI GIDA SAN VE TIC A.S.. 

ETİ je firma koja oduševljava potrošače još od davne 1962. godine. Na svom kulinarskom putovanju, ETİ je proizveo niz ukusnih i nezaboravnih proizvoda. Danas je to ogromna kompanija sa pet fabrika, sa blizu 300 proizvoda pod 45 različitih brendova u cijelom svijetu.

Za više informacija o...

Orbico d.o.o. BiH novi partner Milford-a


Milford i ORBICO BiH su od 01.06.2013.godine započeli poslovnu saradnju...

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da  je firma Milford Tee Austria GmbH postala novi partner Orbico-a na području Bosne i Hercegovine sa asortimanima Milford i Huxol. 
Službeni datum početka saradnje Orbico-a i MTA-a je 01.06.2013.

Koristeći samo kvalitetne suncem obasjane sastojke, stručnjaci u Milford-u su uspjeli u stvaranju izuzetnog čaja koji izražava jedinstven karakter svakog čaja posebno.
MILFORD zaista čini...

Da li ste vidjeli sa koliko različitih brendova trenutno radimo?


Saznajte više informacija o poznatim brandovimo koje distribuiramo kroz našu mrežu

Više informacija