Novosti


Posljednje novosti vezane uz naše poslovanje

BEST BUSINESS IDEA 2016 – Orbico BiH


U okviru projekta „Best business idea 2016“ dodijeljene su zahvalnice i simbolični pokloni svim zaposlenicima Orbico Bosna i Hercegovina koji su svojom kreativnošću i trudom uzeli učešće u projektu.

Dugi niz godina, na nivou Grupacije se implementira Best business idea program, koji ima za cilj dijeljenje i prezentovanje najuspješnijih projekata sa različitih tržišta na kojima Orbico posluje.

Ključni kriterij za odabir ideje pobjednika jeste Inovacija/Snaga ideje!...

Shell Tehnološki forum 2017


Shell Tehnološki forum 2017 je održan početkom aprila u Zagrebu, u organizaciji Orbico i Shell-a. Cilj Foruma je bio da se istakne vrhunska tehnologija te da se regionalna stručna javnost i partneri Shell-a upoznaju sa najnovijim dostignućima kada je riječ o proizvodnji baznih ulja GTL tehnologijom. Također, na forumu su od strane Shell stručnjaka predstavljena trenutna dostignuća, ulaganja u istraživanja i planovi za budućnost.

Shell Lubricants – Together anything is possible!...

Dobrodošlica u „Orbico“ BiH!


U petak, 24.02.2017. je u Sarajevu održana „on-boarding“ prezentacija za sve uposlenike kompanije „Everet“ BiH kojom prilikom im je prezentirano ono najvažnije kada je u pitanju razvoj i poslovanje „Orbico Grupe“, misija, vizija, vrijednosti i principi kompanije, osnova modela poslovanja i dosadašnji rezultati obje kompanije, kao i neke smjernice novih projekata i budućih planova rasta i razvoja.

Nakon toga je za naše buduće kolegice i kolege iz „Everet“-a pripređen i obilazak upravne zgrade...

Da li ste vidjeli sa koliko različitih brendova trenutno radimo?


Saznajte više informacija o poznatim brandovimo koje distribuiramo kroz našu mrežu

Više informacija