Novosti


Posljednje novosti vezane uz naše poslovanje

Shell Tehnološki forum 2017


Shell Tehnološki forum 2017 je održan početkom aprila u Zagrebu, u organizaciji Orbico i Shell-a. Cilj Foruma je bio da se istakne vrhunska tehnologija te da se regionalna stručna javnost i partneri Shell-a upoznaju sa najnovijim dostignućima kada je riječ o proizvodnji baznih ulja GTL tehnologijom. Također, na forumu su od strane Shell stručnjaka predstavljena trenutna dostignuća, ulaganja u istraživanja i planovi za budućnost.

Shell Lubricants – Together anything is possible!...

Dobrodošlica u „Orbico“ BiH!


U petak, 24.02.2017. je u Sarajevu održana „on-boarding“ prezentacija za sve uposlenike kompanije „Everet“ BiH kojom prilikom im je prezentirano ono najvažnije kada je u pitanju razvoj i poslovanje „Orbico Grupe“, misija, vizija, vrijednosti i principi kompanije, osnova modela poslovanja i dosadašnji rezultati obje kompanije, kao i neke smjernice novih projekata i budućih planova rasta i razvoja.

Nakon toga je za naše buduće kolegice i kolege iz „Everet“-a pripređen i obilazak upravne zgrade...

30 godina ORBICO Grupacije


Svi uposlenici ORBICO-a u BiH se zahvaljuju na toplim riječima čestitke g.Roglića povodom 30 godina postojanja i rada ORBICO Grupacije i istovremeno osjećamo ponos i zadovoljstvo što smo i svojim radom, nesebičnim zalaganjem i neprekidnim učenjem i usavršavanjem dali doprinos rastu i razvoju cijele Grupacije.

Sada dodatnom snagom i energijom nastavljamo dalje, prema proslavama novih „velikih i malih“ pobjeda i obljetnica – zakotrljajmo zajedno naše jabuke prema izazovima budućnosti!...

Da li ste vidjeli sa koliko različitih brendova trenutno radimo?


Saznajte više informacija o poznatim brandovimo koje distribuiramo kroz našu mrežu

Više informacija