Novosti


Posljednje novosti vezane uz naše poslovanje

Ulker novi ugovor o distribuciji


S ponosom predstavljamo da imamo novog svjetski renomiranog partnera u našem portfoliju, naime, zvanično je potpisan Ugovor sa Ulker-om za distribuciju slanog programa.

“Ulker” je najveća distributivna mreža u Turskoj i 3-a kompanija u svijetu u kategoriji biskvita. Kompanija “Ulker” posjeduju 72 tvornice i zapošljavaju 48.000 ljudi.

Orbico Bosna i Hercegovina starta distribuciju za supe i tjestenine.

OSVOJENO 1. MJESTO Najpoželjniji poslodavac 2016 u sektoru distribucije - 3 godina za redom


Orbico BiH je kompanija koja je kontinuirano, već 8 godina, priznata među najpoželjnijim kompanijama u našoj državi, a veliko nam je zadovoljstvo i čast da već TREĆU GODINU za redom OSVAJAMO 1. MJESTO “Najpoželjnijeg poslodavca u BiH u SEKTORU DISTRIBUCIJE” !

Posjetitelji portala Posao.ba koji su učestvovali u istraživanju, prepoznali su Orbico po:

    1.  Dobar tretman zaposlenih I pozitivno radno okruženje;
    2.  Sigurnost zadržavanja posla i prilike za stručno usavršavanje i...

deBBy – novi član porodice Orbico brendova


Orbico d.o.o. Bosna i Hercegovina, pouzdani partner svjetskih i regionalnih brendova je uvrstio još jedan poznati brend u svoj portfolio. Od 01.04.2016., na osnovu partnerstva s DEBORAHGROUP S.P.A. Milano iz Italije, Orbico BiH počinje s distribucijom dekorativne kozmetike „deBBy“ za Bosnu i Hercegovinu.

Deborahgroup je osnovana 1903., a svoju prepoznatljivost  je postigla stvarajući velike brendove poput Deborah Milano, deBBy, Rouge Baiser, Bioetyc Uomo, HC High-Tech Cosmetics, kao i...

Da li ste vidjeli sa koliko različitih brendova trenutno radimo?


Saznajte više informacija o poznatim brandovimo koje distribuiramo kroz našu mrežu

Više informacija